Op weg naar Bangkok

Na het fantastische duikavontuur was het weer raar om op de fiets te stappen. Je zit een hele intensieve week met een leuke groep mensen en dan ineens ben je weer met z’n tweeën. De route vervolgde langs de kust waar het verder goed toeven was. Je ziet wel verschil welke steden zich op de lokale bevolking richten en welke op de westerse mensen. In Chaam zijn we nog bij een Nederlandse uitbater geweest die een restaurant aan de kust had. We hebben daar een broodje kroket gegeten. Dat geeft altijd een soort dubbel gevoel. Na een half jaar is het ineens heel lekker om een kroket te eten, maar het past ook weer niet bij de plek waar je zit.

Uiteindelijk hebben we het laatste stukje met de trein gedaan, omdat het erg druk werd en dus niet zo prettig fietsen. Daarnaast leek het ons ook wel leuk om nog een paar dagen in Bangkok door te brengen. Dat is tenslotte een grote stad waar voldoende te doen is. Een van de dingen die we daar gedaan hebben is en bezoek brengen aan het koninklijk paleis. Een erg indrukwekkend gebouw; of eigenlijk een heel park, met meerdere gebouwen.

Koninklijk Paleis

Bangkok is echt een drukke stad met veel voorzieningen. Ze hebben enorme shoppingmalls waar het heerlijk rondslenteren is, al was het alleen al omdat het gekoeld is door de airconditioning. We hebben heerlijk gegeten en rondgedoold in Bangkok. en zijn met de Skytrain nog naar een hele grote markt geweest. Maar uiteindelijk komt aan deze reis ook een eind.

Drukte in Bangkok
Skytrain
Nog geen reacties.

Geef een reactie